Lakeside taupe

Keramische terrastegels met een dikte van 2 cm


Ben je op zoek naar keramische terrastegels met een dikte van 2 cm om jouw terras of tuin volledig af te maken? Kom dan langs bij één van de vestigingen van de Tegeloutlet. Daar helpen we je graag verder om de tuin van jouw dromen mee te ontwerpen.

keramische-terrastegels-1

De ultieme keramische terrastegels bij elk weertype zijn maar 2 cm dik

De keramische terrastegels van de Tegeloutlet zijn innovatieve tegels die tegen een stootje kunnen. Ze zijn dan ook geschikt voor talloze toepassingen. Onze keramische terrastegels van 2 cm hebben meerdere voordelen, ze zijn bijvoorbeeld:

  • Vlekbestendig
  • Krasbestendig
  • Kleurbestendig
  • Weerbestendig – de tegels barsten niet als het vriest
  • Zeer veilig door het antislipeffect

Deze keramische terrastegels van 2cm zijn zeer eenvoudig te installeren zodat iedere doe-het-zelver ze kan leggen. Daarnaast hebben we nog een veel groter assortiment sterke terrastegels die alle weeromstandigheden overleven, mooi ogen en makkelijk zijn qua onderhoud.

Win advies in bij een professional

Wil jij graag starten aan jouw terrasproject, maar win je graag advies in van een professional? Wij helpen je graag! Naast de bekende dikte van 2 cm, is het ook mogelijk om de keramische terrastegels in een dunner formaat te krijgen. Vul het contactformulier op onze website in of bel naar 03 226 83 86.