N

Plaatsen door vakmensen

N

250.000M² aan kwaliteitstegels

N

Gratis stockeren

Badkamertegels kopen


Wil je graag badkamertegels kopen om jouw badkamer een volledig nieuwe uitstraling te geven? Daarvoor kan je bij de Tegeloutlet terecht! Wij zorgen ervoor dat je alles in huis hebt om jouw project te starten. In ons ruime assortiment vind je badkamertegels in vele verschillende kleuren, materialen en designs. Hierbij garanderen we je altijd de beste kwaliteit.

Badkamertegels kopen was nog nooit zo eenvoudig

Hoewel het natuurlijk belangrijk is om de badkamertegels die je koopt mooi te vinden, is de kwaliteit van de tegels het belangrijkste. De tegels moeten veel vocht kunnen verduren in de badkamer. Daarom hebben tegels voor in de badkamer een slijtvaste glazuurlaag zodat water en vocht er gewoon vanaf lopen. Naast badkamertegels kan je bij ons ook de juiste benodigdheden kopen om jouw vloer of wand zelf te plaatsen.

Onze professionals staan voor je klaar

Ben je eraan toe om je badkamer of toilet te renoveren? Of wil je alleen de tegelwanden vervangen? Wat je project ook omvat, onze professionals helpen je graag met een deskundig advies als je badkamertegels komt kopen. Zo maken we samen een succes van jouw project! Heb je vragen of wil je graag een offerte aanvragen voor één van onze producten? Bel dan naar 03 226 83 86. Natuurlijk zien we je graag verschijnen in één van onze vestigingen. Dan staan we altijd met een glimlach voor je klaar!

Heeft u nog vragen of advies nodig?

LOGO_TEGELOUTLET_VERTICAAL_V1_2x