N

Plaatsen door vakmensen

N

250.000M² aan kwaliteitstegels

N

Gratis stockeren

Cementtegels


Tegenwoordig zijn de prachtige cementtegels van vervlogen tijden weer helemaal terug. De patronen zijn door hun uitmuntende symmetrie een lust voor het oog en geven net wat extra flair aan de ruimte. Vind je een volledige ruimte met deze bijzonder cementtegels net iets te veel van het goede? Creëer dan een kleiner oppervlak op de vloer of juist een stuk op de muur waar je de patroontegels wilt gebruiken. Er is voor iedereen een passende mogelijkheid.

Gebruik cementtegels om de uitstraling van je ruimte te veranderen

Wist je trouwens dat we naast cementtegels ook andere retrotegels verkopen? Zo vind je altijd een tegel die bij jou past! Voor iedere ruimte in huis hebben wij een passende tegel. Het belangrijkste aan cement- en retro vloertegels is dat ze erg onderhoudsvriendelijk zijn. Ze zijn vlek- én krasbestendig. Daarom is het de perfecte manier om je hal, toilet, slaapkamer, garage of terras meer sfeer te geven.

Toe aan iets nieuws? Kom langs in onze showroom

De bijzondere patronen op de tegels passen zowel in moderne als in landelijke interieurs. In onze grote showroom vind je een bijzonder groot assortiment aan cementtegels om jouw woning volledig op te fleuren. Hier staan onze professionals tevens voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Heb je nog andere vragen? Stel ze gerust via 03 226 83 86.
 

Heeft u nog vragen of advies nodig?

LOGO_TEGELOUTLET_VERTICAAL_V1_2x