N

Plaatsen door vakmensen

N

250.000M² aan kwaliteitstegels

N

Gratis stockeren

Douchetegels


De mooiste douchetegels vind je bij de Tegeloutlet! Wij zorgen er samen met jou voor dat je badkamer er stralend uitziet. Ben je aan het renoveren? Of ga je een volledig nieuwe badkamer plaatsen? Wij adviseren je met een glimlach over de beste materialen en de correcte manier van plaatsing. Dan ervaar jij in jouw badkamer altijd een wellness-momentje. 

Bij douchetegels is kwaliteit het belangrijkste kenmerk

Als je de badkamer wil renoveren, is het van groot belang om te letten op de kwaliteit van de materialen. Vooral je tegels moeten bestand zijn tegen een grote hoeveelheid water. Daarom zit er op douchetegels een standaard glazuurlaag. Hierdoor loopt water simpelweg van uw tegels af. Naast douchetegels kan je bij ons ook terecht voor alle benodigdheden om zelf de tegels te plaatsen. We geven je tevens de beste tips over onderhoud en reiniging.

De mooiste douchetegels vind je bij ons

In de showroom van de Tegeloutlet hebben wij een groot assortiment met veel verschillende douchetegels. Of je de badkamer nu klassiek en licht wilt inrichten, of juist wat moderner met bijvoorbeeld een betonlook – bij ons vind je altijd de mooiste douchetegels naar jouw wensen. Onze experts voorzien je graag van advies in één van de vestigingen of bel naar 03 226 83 86 als je nog vragen hebt. We helpen je graag verder om de badkamer van jouw dromen te realiseren!
 

Heeft u nog vragen of advies nodig?

LOGO_TEGELOUTLET_VERTICAAL_V1_2x