N

Plaatsen door vakmensen

N

250.000M² aan kwaliteitstegels

N

Gratis stockeren

Garagetegels


Een keuze maken tussen verschillende garagetegels is zo simpel nog niet. Naast dat de tegels er mooi uit moeten zien, is het ook belangrijk dat ze functioneel zijn. Garagetegels krijgen namelijk heel wat te verduren. Naast het stallen van de auto is een garage de perfecte plaats om gereedschap of tuinspullen op te bergen. De garagetegels moeten dus tegen een stootje kunnen. Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte tegel voor in jouw garage!

Boet niet in op de kwaliteit van uw garagetegels bij onze scherpe prijzen

Bij de Tegeloutlet vinden wij een goede prijs-kwaliteitverhouding erg belangrijk. Daarom bieden wij onze garagetegels aan tegen zeer scherpe prijzen, maar ben je altijd verzekerd van een hoge kwaliteit. Naast garagetegels hebben wij ook een groot assortiment vloertegels voor andere ruimtes in het assortiment. Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte tegel voor in jouw garage, badkamer of woonkamer!

Wij helpen je graag verder met een offerte

Heb je de perfecte garagetegels gevonden? Wij helpen je graag bij het opstellen van een offerte. Bel ons daarvoor op 03 226 83 86 of vul het contactformulier op onze website in. Natuurlijk ben je ook welkom in één van onze vestigingen! Daar ontvangen we je altijd met een glimlach én het beste advies. Maar dat laten we de klanten voor jou graag beamen.

Heeft u nog vragen of advies nodig?

LOGO_TEGELOUTLET_VERTICAAL_V1_2x