N

Plaatsen door vakmensen

N

250.000M² aan kwaliteitstegels

N

Gratis stockeren

Grote tegels


 

Als je een unieke sfeercreatie in je woning wilt maken, dan zijn de grote tegels uit ons assortiment de perfecte manier om dit te doen. Deze grote vloertegels geven een prachtig, weids effect aan iedere ruimte. Daarnaast zijn ze ook nog eens extreem dun met een dikte van slechts 3,5 mm. De uitzonderlijke grote tegels hebben tevens een minimum aan voegen, waardoor ze qua onderhoud één van de makkelijkste vloermaterialen zijn.

 

Een weids effect met grote tegels

Steeds meer mensen kiezen in hun woning voor grote vloertegels. Doordat de oppervlakte van je ruimte wordt doorgetrokken, oogt het een stuk groter en weidser dan het eigenlijk is. Daarom wordt het plaatsen van grote tegels steeds populairder in bijvoorbeeld badkamers, maar ook in woonkamers met een modern interieur. Onze professionals adviseren je graag over de allerlaatste trends en hoe je het maximale uit jouw woning haalt. Naast alle grote vloertegels hebben wij ook een groot assortiment andere tegels voor bijvoorbeeld het terras.

 

Doe inspiratie op in onze ruime showroom

Over heel Vlaanderen hebben we diverse showrooms waar al onze grote vloertegels getoond worden. Onze professionals staan hier met een glimlach voor je klaar om samen jouw project tot een succes te maken. Hierbij geven we je niet alleen kwaliteit als garantie, maar óók de beste prijs. Ben je benieuwd naar alle nieuwe tegeltrends? Kom dan langs in één van onze showrooms of stel ons al je vragen via 03 226 83 86. We beantwoorden ze graag voor je zodat al jouw interieurdromen in vervulling gaan.

 

Heeft u nog vragen of advies nodig?

LOGO_TEGELOUTLET_VERTICAAL_V1_2x