N

Plaatsen door vakmensen

N

250.000M² aan kwaliteitstegels

N

Gratis stockeren

Tegels in de vorm van een hexagon


 

Hexagon tegels zijn de perfecte manier om jouw woning nog meer uitstraling te geven! Sinds een paar jaar zien we deze interieurtrend steeds meer terugkomen. Denk aan kaarsenhouders of spiegels in de vorm van een hexagon, maar ook hexagonale tegels in de woonkamer of badkamer zien we weer vaker. Ben je jouw huis aan het renoveren of ben je een volledige nieuwe woning aan het bouwen? Kom dan zeker eens langs en bekijk welke mogelijkheden er voor jou allemaal zijn!

 

Hexagon tegels zijn weer helemaal in

De zeshoekige tegels geven meteen een interessante swing aan je ruimte. Hexagon tegels beperken zich inmiddels niet eens meer tot de badkamer en het toilet. Probeer de hexagon tegels eens voor te stellen in de hal, het eerste dat mensen van jouw woning zien! Het is een echte eyecatcher. Iedereen zal gegarandeerd onder de indruk zijn van de ongebruikelijke vormen in jouw huis. Naast hexagon tegels hebben we ook een groot assortiment retro tegels in onze uitgebreide showrooms.

Vraag advies aan onze specialisten

Wil je graag iets nieuws proberen in jouw woning, maar weet je nog niet wat? Onze professionals hebben verstand van zaken door jarenlange ervaring en helpen graag. Kom langs in één van onze showrooms of bel naar 03 226 83 86. Ontvang een deskundig advies en stipte service – altijd.

Heeft u nog vragen of advies nodig?

LOGO_TEGELOUTLET_VERTICAAL_V1_2x