N

Plaatsen door vakmensen

N

250.000M² aan kwaliteitstegels

N

Gratis stockeren

Italiaanse tegels


De Italiaanse tegels van de Tegeloutlet kenmerken zich door de prachtige en tijdloze ontwerpen. Iedere soort heeft zijn eigen kenmerkend design. Ben je fan van Italiaans design? Dan zijn deze Italiaanse tegels dé manier om een verrassend, speels karakter aan je woning te geven.

Italiaanse tegels zorgen voor een unieke stijl

Deze prachtige tegels zijn geliefd over de hele wereld. Zeker in combinatie met aardse kleuren en een landelijke inrichting komt de Italiaanse tegel bijzonder tot zijn recht. Echter is het in iedere inrichting mogelijk om deze kwaliteitstegels te gebruiken. Daarover adviseren onze professionals je graag. Naast Italiaanse tegels hebben wij nog veel meer vloer- en wandtegels in ons assortiment. Ideaal als je jouw volledige woning wilt renoveren.

Bekijk de nieuwste trends in onze showrooms

Bij de Tegeloutlet besteden we veel tijd aan op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van woninginrichting. Reken daarnaast ook zeker op de scherpe prijs-kwaliteitverhouding die je van ons gewend bent. Met onze persoonlijke benadering zoeken we samen met jou uit welke Italiaanse, Spaanse of bijvoorbeeld Marrokaanse tegels je huis compleet maken. Neem contact met ons op via 03 226 83 86 als je nog vragen hebt of kom langs bij één van de vestigingen!

Heeft u nog vragen of advies nodig?

LOGO_TEGELOUTLET_VERTICAAL_V1_2x