Amarcord wood piombo

keramisch parket


Als je helemaal verknocht bent aan een warme houten look maar je toch een onderhoudsvriendelijke vloer zoekt, dan is keramisch parket de perfecte optie voor jou! De schoonheid en warmte van parket worden gecombineerd met het gebruiksgemak en de duurzaamheid van keramische tegels. Onderhoudsvriendelijk keramisch parket dat gecombineerd kan worden met vloerverwarming, dat is het genot van de keramische tegel met houtlook. Kom het zelf van dichtbij bekijken én voelen, dan ben je gegarandeerd aangenaam verrast!

 bekijk voorbeelden bij onze sfeerfoto’s: keramisch parket

Het plezier van keramisch parket

Met keramisch parket heb je eindeloze mogelijkheden. Naast dat ze dezelfde warme houtlook van laminaat hebben, bieden deze tegels nog meer voordelen:

  • Het onderhoud is net zo gemakkelijk als bij een reguliere tegelvloer.
  • Keramisch parket is krasvrij.
  • De houtlook tegels zijn te combineren met een vloerverwarming.
  • Ze zijn ook geschikt voor in de keuken of badkamer.

Het leggen van keramisch parket is echter niet zo rechtdoorzee als een normale vloer. Zo moet de ondervloer aan bepaalde eisen voldoen én moet je ervoor zorgen dat de voegen groot genoeg zijn zodat het keramisch parket kan ‘ademen’. Hier helpen onze professionals je echter graag mee zodat jouw project een uitzonderlijk succes wordt!

Stockeer jouw houtlook tegels in één van onze vestigingen

Bij vragen staan onze professionals altijd voor je klaar. Bel naar 03 226 83 86 of kom langs in één van onze showrooms. Ben je niet in de mogelijkheid om direct aan je project te beginnen? Wij bieden je de mogelijkheid aan om jouw keramisch parket te stockeren. Zo profiteer je van scherpe prijzen, maar start je op je eigen tempo aan jouw project. Dat is de service van Tegeloutlet!