N

Plaatsen door vakmensen

N

250.000M² aan kwaliteitstegels

N

Gratis stockeren

KERDI-mat


De KERDI-mat van Schlüter Systems is bij de Tegeloutlet aan een scherpe prijs beschikbaar! De KERDI-mat is een barstoverbruggende afdichtingsmat gemaakt van een zacht polyethyleen. Het is aan beide zijden voorzien van een speciaal vliesweefsel zodat de tegels doeltreffend verankerd worden in de tegellijm. De afdichtingsmat moet met een goede tegellijm bevestigd worden. Een leuk weetje is dat de afkorting KERDI staat voor ‘keramisch dicht’.

 

Bij ons vind je een KERDI-mat voor de beste prijs

De prijs van de KERDI-mat verschilt nogal per aanbieder. Bij de Tegeloutlet garanderen we dat je een KERDI-mat voor de meest voordelige prijs koopt. Het plaatsen van een nieuwe wand of vloer in de badkamer is namelijk al duur genoeg. Staat er momenteel een volledige renovatie voor de deur, inclusief de tuin? Naast KERDI-matten en tegellijm vind je bij ons het grootste assortiment terras– en vloertegels voor de scherpste prijs.

Wij helpen je graag met het kiezen van de juiste ondergrond voor jouw project

Start je binnenkort met het plaatsen van een nieuwe vloer of wand in je badkamer of elders in huis? Kom dan langs bij één van de vestigingen van de Tegeloutlet en laat je verbazen door de ruime keuze die we hebben. Andere vragen kun je ons ook telefonisch stellen via 03 226 83 86

Heeft u nog vragen of advies nodig?

LOGO_TEGELOUTLET_VERTICAAL_V1_2x