N

Plaatsen door vakmensen

N

250.000M² aan kwaliteitstegels

N

Gratis stockeren

Marokkaanse tegels Antwerpen


Op zoek naar prachtige authentieke Marokkaanse tegels in de omgeving van Antwerpen? Daarvoor kan je bij Tegeloutlet terecht. In ons grote assortiment in onze vestiging in Antwerpen, mogen de échte Marokkaanse tegels zeker niet ontbreken. Deze tegels zijn op ambachtelijke wijze met natuurlijke klei gemaakt. Een perfecte keuze om een meerwaarde te creëren in je interieur.

Creëer een authentieke sfeer met Marokkaanse tegels die je vindt bij de specialist in Antwerpen

Met Marokkaanse tegels, die je vindt in onze winkel in Antwerpen, creëer je een unieke sfeer in je woning. Deze tegels worden gekenmerkt door de prachtige kleuren en versieringen. Niet alleen in Marokko zijn deze tegels erg geliefd, ook Europanen hebben deze tegels graag in huis. Dat is ook erg begrijpelijk, want deze tegels zijn in ieder huis een prachtige aanvulling. Haal de authentieke sfeer in huis door Marokkaanse tegels en kom langs in onze winkel in Antwerpen.

Ontvang deskundig advies

Voor kleine en grote projecten, voor een doe-het-zelver en voor een architect: we begeleiden iedereen graag met ons deskundig advies. Wij kunnen je door onze jarenlange ervaring goede service bieden. Benieuwd naar ons assortiment? Kom dan langs in Antwerpen en ontdek onze prachtige Marokkaanse tegels in de showroom. Heb je nog vragen? Stel deze dan gerust telefonisch door te bellen naar 03 226 83 86.

Heeft u nog vragen of advies nodig?

LOGO_TEGELOUTLET_VERTICAAL_V1_2x