N

Plaatsen door vakmensen

N

250.000M² aan kwaliteitstegels

N

Gratis stockeren

Mediteraanse tegels


De laatste jaren is de populariteit van Mediteraanse tegels enorm toegenomen. In ieder interieur zorgen deze tegels voor een prachtige aanvulling. Denk bijvoorbeeld aan de unieke uitstraling die Mediteraanse tegels creëren in de keuken. Naast de prachtige uitstraling zijn deze tegens ook gemakkelijk schoon te houden. Wil je ook Mediteraanse tegels met een prachtig patroon voor in jouw woning? Kom dan eens langs bij Tegeloutlet. Je vindt ons in Antwerpen, Gent, Mechelen, Aartselaar, Kontich en Asse.

Met prachtige Mediteraanse tegels creëer je een bijzondere sfeer

In de keuken, de badkamer, het toilet of in de hal. Voor welke ruimte ben je op zoek naar Mediteraanse tegels? Deze tegels creëren altijd een bijzondere sfeer en vervelen nooit. In ons assortiment vind je deze tegels in verschillende patronen en kleuren. Wat zijn jou wensen? Vertel ons waar je naar op zoek bent en je ontvangt van ons persoonlijk en passend advies.

Kom langs in een van onze winkels

Zoek je Mediteraanse tegels omdat je een nieuwe woning aan het bouwen bent? Of ben jij je huidige woning aan het renoveren? Wat jouw situatie ook is, in ons gevarieerd assortiment vind je prachtige tegels. Wij zorgen er met onze expertise en ruime voorraad aan kwaliteitstegels voor dat je naar huis gaat met de tegels van jouw wens. Heb je nog vragen? Bel dan gerust naar 03 226 83 86. Wij beantwoorden ze graag.

%%LangeTekstDeel4%%

Heeft u nog vragen of advies nodig?

LOGO_TEGELOUTLET_VERTICAAL_V1_2x