N

Plaatsen door vakmensen

N

250.000M² aan kwaliteitstegels

N

Gratis stockeren

Metro tegels


 

Metro tegels zijn echte klassiekers voor in de keuken of badkamer. De witte metro tegels komen oorspronkelijk uit de Franse metrotunnels, waar ze gebruikt werden om het licht goed te verspreiden in de donkere tunnels. Vanwege het grote gebruiksgemak en de hygiëne werden de metro tegels snel in huis gebruikt.

De vele voordelen van de metro tegel

De metro tegel is misschien wel één van de makkelijkste tegels om te plaatsen in huis. Vooral in de badkamer en de keuken is het handige tegeltje populair. Dat heeft ’t te danken aan onder andere de volgende voordelen:

  • Slijtvast
  • Water-, hitte- en vlekbestendig
  • Makkelijk schoon te houden en dus weinig onderhoud nodig

De metro tegels zijn bij de Tegeloutlet verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Bij iedere inrichting, of u nu gaat voor modern of landelijk, is wel een passende variant te vinden.

Wij helpen u graag het huis van uw dromen in te richten

Naast dat we een ontzettend groot assortiment hebben bij de Tegeloutlet, vinden we het ook belangrijk om onze klanten te helpen met het verwezenlijken van hun droomhuis met bijvoorbeeld warme tegels. Heb je een specifiek idee over de betegeling van jouw badkamer of keuken of wil je graag nog wat extra advies? Onze professionals staan voor je klaar. Heb je nog vragen over metro tegels die je graag beantwoord wilt hebben? Bel dan naar 03 226 83 86, we helpen je graag verder.

Heeft u nog vragen of advies nodig?

LOGO_TEGELOUTLET_VERTICAAL_V1_2x