Lakeside taupe

Mozaïektegels


Ben je op zoek naar karakteristieke mozaïek tegels voor in de badkamer? Ga dan eens langs bij één van de Tegeloutlet showrooms. Mozaïek tegels zijn kleine tegeltjes met een van oorsprong vierkante vorm. Tegenwoordig zien we ook veel ronde, zeshoekige of andere vormen terug komen. Zo kun je een strakke designlook creëren, maar is er ook ruimte om een speels patroon te maken.

 

 bekijk voorbeelden bij onze sfeerfoto’s: mozaïektegels  

 

Gebruik mozaïek tegels om jouw badkamer op te vrolijken

Met de mozaïek tegels van de Tegeloutlet creëer je eenvoudig een speels patroon met een vrolijk effect in jouw badkamer of andere ruimte in huis. Natuurlijk hoef je het gebruik van mozaïek tegels niet te beperken tot de badkamer. Laat bijvoorbeeld bepaalde patronen en kleuren terugkomen in andere ruimtes binnenshuis, zoals het toilet. Naast mozaïek tegels hebben wij ook nog een groot assortiment aan retro en vintage tegels.

Advies met een glimlach

Wij hebben diverse kleuren, vormen en afmetingen in stock die wij je graag laten zien in onze ruime showrooms. Laat je fantasie volledig de vrije loop met de mozaïek tegels en maak samen met onze professionals de badkamer van jouw dromen. Ook kun je bij ons terecht voor de juiste benodigdheden om jouw mozaïekwand zelf te plaatsen. Bel naar 03 226 83 86 voor meer informatie of kom langs in één van onze showrooms. We staan je altijd met een glimlach te woord over jouw project!