Over ons


familie-tegeloutlet-1500×1063

Word familiaal ontvangen in onze inspirerende showrooms

Tegeloutlet is een familiebedrijf met jarenlange kennis, waar je warm ontvangen wordt en geniet van persoonlijke (na)service. Maar dat zijn niet de enige kenmerken die ons anders maken dan anderen.

 Eerste keus kwaliteit

In onze ruime tegelwinkels vind je kwalitatieve vloer- en wandtegels, voor zowel binnen als buiten. Dagelijks maken we een bewuste selectie uit duizenden eerste keus tegels van A-merken en kiezen we enkel de tegels die jouw verwachtingen overtreffen. Voor jou gaan we graag tot het uiterste, ook wat betreft onze service.

Variëteit

Op zoek naar een Marokkaanse tegel? Of liever een keramische tegel uit Italië? Zodra je onze winkel binnenstapt, word je geïnspireerd door een diversiteit aan culturen. Je vindt er allerlei unieke tegels vanuit de hele wereld. In verschillende stijlen, kleuren en formaten. Dus laat je creativiteit de vrije loop, want je wordt door niets beperkt!

Trendy

Tegels volgen elkaar in een razendsnel tempo op. Voor je het weet, bestaat er een nieuw design, formaat of volledig nieuw product. Maar niets gaat bij ons ongemerkt voorbij. We gaan regelmatig naar het buitenland en volgen zowel nationale als internationale trends op de voet. Ons gamma passen we constant aan, zodat onze tegels hedendaags blijven.

Toekomstgericht

Iedere dag zijn wij bezig met de toekomst. We willen namelijk als eerste op de Belgische markt de nieuwste tegels aanbieden. Daarvoor luisteren we niet alleen naar het aanbod van onze leveranciers, maar des te meer ook naar de vraag van onze klanten. Zo kunnen we jouw toekomstige wensen waarmaken.

Ruime voorraad

In onze tegelwinkels vind je maar liefst 3000 verschillende soorten tegels. Bovendien zijn ze allemaal ruim voorradig of zeer snel leverbaar. Je kunt ze gelijk meenemen, laten leveren of eerst nog gratis laten stockeren tot 12 maanden lang.

matti-cavallino-2

Heeft u nog vragen of advies nodig?

LOGO_TEGELOUTLET_VERTICAAL_V1_2x
atelier-grigio-30

Alle benodigdheden

Alle benodigdheden om je tegels zelf te plaatsen, zijn in onze winkels verkrijgbaar. Laat je je tegels liever plaatsen door onze vakmensen? Geen probleem! Aan jou de keuze.

Scherpe prijs

Hoe het komt dat je bij ons kwalitatieve tegels vindt aan een scherpe prijs? We zullen ons geheim verklappen. Al onze tegels kopen we rechtstreeks aan in het buitenland. Zo is er voor ieders budget een tegel naar wens.