Lakeside taupe

Beste professionele klant,


Of u nu aannemer bent, project-ontwikkelaar of architect.  U heeft bouwblokken als botten en lijm als bloed.  Elke dag weer werkt u de ziel uit uw lichaam om uw klanten gelukkig te maken.  Altijd op zoek naar die nieuwe uitdaging, dat stukje meerwaarde…dat extra voordeel.  Wees maar zeker, we spreken dezelfde taal. 
Noem ons gerust uw partner…

Tegel Outlet verbindt zich om de perfecte connectie te worden tussen u en uw klant.  U doet de werken en wij zorgen voor de rest.  We stoppen niet voor iedereen gelukkig kan neerkijken op een perfecte vloer.  Daar gaat het toch om?

De vraag wordt in al onze filialen dagelijks gesteld.  “Werken jullie ook samen met goede professionals?”  Wij zijn dan ook apetrots om onze partners voor te stellen.  Vaklui waar wij zonder blikken of blozen mogen beweren dat ze de job klaren…tegen een faire prijs.  Maar kom, dat weten jullie immers allemaal.  Of niet?

 Als je dan toch moet toegeven dat je nog geen deel uitmaakt van onze Tegel Outlet Pro’s…geen beter tijdstip om contact met ons op te nemen!  We hebben een waaier van voordelen klaarliggen voor jouw zaak.  Betere condities, speciale assortiment en een mogelijkheid om jezelf nog te verbeteren in onze workshops!

 

 

 

Boek een afspraak in één van onze filialen. We vertellen u graag meer!
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid