N

Plaatsen door vakmensen

N

250.000M² aan kwaliteitstegels

N

Gratis stockeren

Retro vloertegels


Retro vloertegels zijn weer helemaal terug van weggeweest. Deze retro tegels bieden jou talrijke voordelen. Zo worden deze tegels digitaal geprint en krijgen ze door tastbaar reliëf een bijzonder uiterlijk. Retro vloertegels zijn zowel voor je interieur binnen als buitenhuis een echte aanvulling. Wil je ook deze prachtige vloertegels in of rondom je woning? Kom dan eens langs bij Tegeloutlet.

Retro vloertegels: prachtig én onderhoudsvriendelijk

Naast dat deze tegels je interieur een unieke uitstraling geven, hebben ze het grote voordeel dat ze onderhoudsvriendelijk zijn. Ze zijn vlek- en krasbestendig en door hun vorstbestendige kenmerken kunnen ze zowel binnen als buiten rondom je woning geplaatst worden. Waar wil jij een unieke sfeer creëren?

Verschillende vestigingen in België

Benieuwd naar ons assortiment aan prachtige retro tegels? Breng dan een bezoek aan een van onze winkels. Je vindt ons op meerdere locaties in België. Zo hebben wij winkels in Antwerpen, Gent, Mechelen, Aartselaar, Kontich en Asse. In welke vestiging mogen wij jou ontvangen?

Deskundig advies op maat

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij jou altijd uitstekend van dienst zijn. Wij geven jou deskundig en passend advies zodat je met prachtige retro vloertegels naar huis gaat. Je bent bij ons altijd zeker van tegels van A-kwaliteit. Dat kunnen wij garanderen doordat wij voor de afwerking nauw samen werken met specialisten in hun vak. Breng een bezoek aan onze winkel en bekijk ons assortiment aan retro tegels. Wil je graag eerst meer informatie ontvangen of heb je vragen? Bel dan gerust naar 03 226 83 86. Wij staan jou graag te woord.

Heeft u nog vragen of advies nodig?

LOGO_TEGELOUTLET_VERTICAAL_V1_2x