N

Plaatsen door vakmensen

N

250.000M² aan kwaliteitstegels

N

Gratis stockeren

Spaanse tegels


De Spaanse tegels zijn sinds een paar jaar weer helemaal hip. Met verschillende toepassingsmogelijkheden voor zowel wanden als vloeren, zijn ze de perfecte manier om nog extra karakter aan je huis te geven. Vooral liefhebbers van warme sferen en een speelse vormgeving zullen hun hart ophalen bij het grote assortiment Spaanse tegels in onze showrooms.

Spaanse tegels zijn er in allerlei maten, vormen en kleuren

Voor vrolijke kleuren en levendigheid ben je bij ons aan het juiste adres. Spaanse tegels zijn verkrijgbaar in allerlei maten, vormen en kleuren. Er is dus altijd voor ieder wat wils. Naast Spaanse tegels hebben wij ook mozaïektegels in het assortiment én kun je bij ons terecht voor alle materialen om je eigen tegels te plaatsen. Een tip van onze professionals: check altijd op voorhand of je Spaanse tegels op de juiste manier plaatst zodat de goede kant zichtbaar is. Spaanse tegels worden namelijk aan één zijde mee gekleurd in dezelfde kleur als de bovenlaag.

Vraag advies aan onze professionals

Ben je toe aan iets nieuws in huis, maar wil je graag de mening van een professional? Wij helpen je graag verder! Met jarenlange ervaring adviseren onze professionals over al jouw wensen en ideeën. Duurt het nog even voordat je aan je project begint, maar heb je precies de Spaanse tegels gevonden die je zocht? Of heb je liever Marokkaanse, bijzondere mediterraanse of Italiaanse tegels? Je hebt bij ons de mogelijkheid om jouw tegels te stockeren, zodat je zo ophaalt wanneer je met je project start. Bel ons op 03 226 83 86 voor alle informatie of kom langs in één van de vestigingen.

Heeft u nog vragen of advies nodig?

LOGO_TEGELOUTLET_VERTICAAL_V1_2x