Wist u dat wij ook op zondag geopend zijn en ruim 250.000M² aan kwaliteitstegels op stock hebben?

Tegel showroom

In de grote tegel showroom heeft Tegeloutlet een groot assortiment aan kwaliteitstegels op stock. Stuk voor stuk onderhoudsvriendelijke en trendy tegels. Maar dat is niet het enige. Deze koop je in onze tegel showroom tegen de beste prijs. Naar wat voor tegels gaat jouw voorkeur uit? Naar prachtige retro tegels, naar authentieke Marokkaanse tegels of naar unieke mozaïektegels? In onze grote tegel showroom vind je het allemaal.

Een waaier aan mogelijkheden in onze tegel showroom

Welke stijl heeft jouw voorkeur? En voor welke ruimte ben je op zoek naar nieuwe tegels? Of je nu op zoek bent naar tegels voor in jouw keuken, badkamer, hal of toilet, in ons assortiment vind je de tegels die bij jouw interieur passen. Maar ook voor tegels buitenshuis kan je perfect bij ons terecht. Creëer een unieke sfeer in of rondom jouw woning en leg prachtige tegels aan.

In elk project passend advies

Kleine en grote projecten, nieuw en renovatie, wij staan iedereen graag bij met passend en deskundig advies. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om je goed bij te staan en perfecte service te bieden. In onze tegel showroom in Antwerpen, Gent, Mechelen, Aartselaar, Kontich en Asse vind je een ruime voorraad aan kwaliteitstegels. En dat tegen de beste prijs! Wil je graag eerst meer informatie ontvangen voordat je een bezoek brengt aan onze tegel showroom? Bel dan gerust naar 03 226 83 86.