N

Plaatsen door vakmensen

N

250.000M² aan kwaliteitstegels

N

Gratis stockeren

Tegeldragers


Tegeldragers zijn kunststof of rubberen draagvoetjes die rechtstreeks op een ondergrond geplaatst worden. Ze maken als het ware een fundering voor een tegelbed. Het maken van een tegelbed is vooral belangrijk bij een (dak)terras of parkeerdak, zodat het water onder de tegels weg kan lopen om verzakkingen te voorkomen. Wil je graag weten wat de andere voordelen zijn van tegeldragers? Lees dan snel verder!

De beste tegeldragers voor jouw project

Voor alle andere toebehoren, zoals tegellijm en voegsel, ben je ook bij ons aan het juiste adres. Samen zorgen we ervoor dat jij jouw tegels op een professionele manier kunt zetten. Er zijn ook nog andere voordelen aan het gebruik van tegeldragers onder jouw terras of vloer:

  • Water wordt makkelijk afgevoerd
  • Geen risico op kalkaanslag
  • Tegels zijn makkelijk te demonteren voor onderhoud

 

Stel al je vragen aan onze professionals

Bij de Tegeloutlet vind je niet alleen de mooiste soorten tegels voor jouw project, maar ook alle toebehoren om ze zelf te plaatsen zoals handige tegeldragers. Weet je niet precies welke tegeldragers je nodig hebt om jouw vloer mooi te leggen? Vraag het na bij de professionals in één van onze vestigingen of bel naar 03 226 83 86 – we helpen je graag verder!

Heeft u nog vragen of advies nodig?

LOGO_TEGELOUTLET_VERTICAAL_V1_2x