N

Plaatsen door vakmensen

N

250.000M² aan kwaliteitstegels

N

Gratis stockeren

Tegels Lochristi


Wanneer je op zoek bent naar prachtige tegels, kan je terecht bij Tegeloutlet in Gent, in de buurt van Lochristi. Wij hebben prachtige kwaliteitstegels in allerlei stijlen, kleuren en formaten op stock. Stuk voor stuk trendy en onderhoudsvriendelijke tegels die voor iedere woning een prachtige aanvulling zijn. Je vindt bij ons tegels volgens de laatste trends, die wij je het hele jaar door voor de scherpste prijs aanbieden.

Een gevarieerd aanbod aan tegels in de outlet in Gent, niet ver van Lochristi

In onze winkel in de buurt van Lochristi vind je een gevarieerd en uitgebreid aanbod aan kwaliteitstegels. Ben je op zoek naar prachtige tegels voor buiten of voor in je woning? Naar wand- of vloertegels? En welke stijl spreekt je aan? Bij ons vind je zeker wat je zoekt. Zo bieden wij retro tegels, unieke mozaïektegels, authentieke Marokkaanse tegels en meer. Door onze jarenlange ervaring ontvang je van ons deskundig advies en gaan wij samen met jou voor het beste resultaat.

Ruime voorraad aan kwaliteitstegels

Al onze tegels die je vindt in onze outlet niet ver van Lochristi, zijn ruim voorradig of zeer snel leverbaar. Je kunt deze gelijk meenemen of je laat deze leveren. Kom langs in onze showroom in Oost-Vlaanderen in de omgeving van Lochristi en laat ons weten naar welke tegels je op zoek bent. Als je nog vragen hebt, stel deze dan gerust telefonisch door te bellen naar 09 280 05 45.

Heeft u nog vragen of advies nodig?

LOGO_TEGELOUTLET_VERTICAAL_V1_2x