N

Plaatsen door vakmensen

N

250.000M² aan kwaliteitstegels

N

Gratis stockeren

Tegels Mechelen


Voor prachtige onderhoudsvriendelijke tegels op stock ga je naar Tegeloutlet in Mechelen. Voor iedere woning vind je in ons gevarieerd aanbod trendy tegels in allerlei formaten, kleuren en stijlen. Altijd volgens de laatste trends, want wij volgen alle trends op de voet. Het hele jaar door koop je tegels tegen de scherpste prijs in onze winkel in Mechelen.

Ruime keuze aan tegels tegen de scherpste prijs in Mechelen

Vloertegels bieden je een waaier aan mogelijkheden. De functionaliteit van een tegel wordt door jouw wens en voorkeur bepaald. Zo zijn tegels niet langer alleen geschikt voor een keuken of badkamer. Het is helemaal aan jou. Dat vinden wij dan ook erg belangrijk. Vertel ons jouw wensen en jouw stijl en vervolgens ontvang je van ons persoonlijk en deskundig advies. Samen met jou gaan wij voor het beste resultaat: een prachtige nieuwe tegelvloer voor in je woning.

Wil je jouw tegels gelijk meenemen?

In onze tegeloutlet in Mechelen hebben wij alle tegels ruim voorradig of zeer snel leverbaar. Je bepaalt of je de tegels gelijk wilt meenemen, laat leveren of nog een tijd gratis laat stockeren. Wil je de tegels zelf plaatsen of wens je graag de service van onze vakmannen? Het is allemaal mogelijk! Heb je nog vragen? Stel deze dan gerust telefonisch: 03 888 20 15.

Heeft u nog vragen of advies nodig?

LOGO_TEGELOUTLET_VERTICAAL_V1_2x