N

Plaatsen door vakmensen

N

250.000M² aan kwaliteitstegels

N

Gratis stockeren

Tegels Oost-Vlaanderen


De mooiste kwaliteitstegels vind je bij Tegeloutlet in Gent, in Oost-Vlaanderen. Stuk voor stuk trendy en van de hoogste kwaliteit, dat mag je verwachten in onze outlet. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om je professioneel advies en persoonlijke service te bieden. Samen met jou gaan wij voor het beste resultaat in onze outlet in Oost-Vlaanderen: prachtige passende tegels voor in je woning.

Tegels in allerlei stijlen, maten en kleuren in onze outlet in Oost-Vlaanderen

In onze ruime showroom vind je altijd de nieuwste kwaliteitstegels in alle kleuren, formaten en stijlen. Altijd volgens de laatste trends en rechtstreeks aangekocht vanuit het buitenland. Hierdoor zijn de tegels het gehele jaar door voor de scherpe prijzen voor jou verkrijgbaar. Naar welke stijl gaat je voorkeur uit en naar wat voor tegels ben je op zoek? Naar terrastegels, naar wandtegels of naar vloerverwarming tegels? Waar je voorkeur ook naar uit gaat, wij hebben altijd tegels die perfect bij jouw interieur passen.

Wil je de tegels zelf meenemen?

Alle tegels zijn in onze tegeloutlet in Oost-Vlaanderen ruim voorradig of zeer snel leverbaar. Hierdoor kies je of je de tegels zelf gelijk wilt meenemen of dat wij ze bij je thuis komen leveren. Heb je de tegels niet direct nodig? Dan kan je ze eerst nog een tijd gratis laten stockeren. Benieuwd naar ons ruime aanbod en de stockverkoop? Breng dan een bezoek aan onze outlet in Gent die elke dag van de week geopend is, behalve op woensdag. Bij vragen bel je naar 09 280 05 45.

Heeft u nog vragen of advies nodig?

LOGO_TEGELOUTLET_VERTICAAL_V1_2x