N

Plaatsen door vakmensen

N

250.000M² aan kwaliteitstegels

N

Gratis stockeren

Tegels Wetteren


Op zoek naar nieuwe tegels voor je woning in de omgeving van Wetteren? Breng dan eens een bezoek aan Tegeloutlet in Gent. In deze ruime showroom vind je onderhoudsvriendelijke en trendy kwaliteitstegels op stock. Wij volgen alle trends op de voet en de tegels worden rechtstreeks aangekocht vanuit het buitenland. Hierdoor kan je het hele jaar tegels tegen de scherpste prijs verkrijgen in onze outlet in Wetteren.

Tegels in allerlei soorten en maten in onze outlet nabij Wetteren

Wat zijn je wensen? Naar wat voor tegels ben je op zoek? Welke stijl past bij je interieur? Dit zijn vragen die van belang zijn om de geschikte tegels te kiezen. Vertel ons jouw wensen en samen gaan we aan de slag. In ons grote assortiment vind je altijd de tegels die perfect bij je interieur passen. Zo bieden wij je authentieke Marokkaanse tegels, unieke mozaïektegels, Italiaanse tegels en nog veel meer. Wij begeleiden je graag in je zoektocht naar de mooiste tegels.

Kom langs in onze showroom in Gent

In onze tegeloutlet in Gent, niet ver van Wetteren, hebben wij een ruime voorraad aan tegels. Hierdoor kan je gelijk de tegels meenemen! Ook leveren we ze graag bij je thuis. Ben je een handige doe-het-zelver? Of laat je de tegels liever plaatsen door onze specialisten? Het is helemaal aan jou. Heb je eerst nog vragen? Wij beantwoorden ze graag als je belt naar 09 280 05 45.

Heeft u nog vragen of advies nodig?

LOGO_TEGELOUTLET_VERTICAAL_V1_2x