N

Plaatsen door vakmensen

N

250.000M² aan kwaliteitstegels

N

Gratis stockeren

Terrastegels Antwerpen


Voor nieuwe terrastegels ga je naar Tegeloutlet in Antwerpen. Onderhoudsvriendelijk en trendy, dat is wat onze terrastegels kenmerkt. Wanneer je besluit om jouw terrastegels te halen in onze outlet in Antwerpen, profiteer je van een uitstekende service. Zo zijn alle tegels ruim voorradig of snel leverbaar, waardoor je de terrastegels al snel in huis hebt. Uiteraard staan onze vakmensen voor je klaar om de tegels bij jou te plaatsen. 

Innovatieve terrastegels in de outlet in Antwerpen

De terrastegels die je vindt in onze outlet in Antwerpen, zijn geschikt voor talloze toepassingen. Deze keramische terrastegels zijn innovatieve tegels die wel tegen een stootje kunnen. Dit maakt ze geschikt voor alle weeromstandigheden. Wanneer het vriest, barsten deze terrastegels niet. Ook zijn ze kras-, vlek- en kleurbestendig. Niet minder belangrijk is dat deze tegels ook veilig zijn door het anti-slipeffect. Voor de handige doe-het-zelvers onder ons: de tegels zijn eenvoudig zelf te installeren.

Ontvang deskundig advies

Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om jou deskundig te begeleiden in je zoektocht naar prachtige tegels. Samen gaan we voor het beste resultaat. Kom langs in onze tegeloutlet in Antwerpen en omgeving en bekijk ons gevarieerde aanbod aan terrastegels, laminaat tegels, zellige tegels en meer. Wij zijn iedere dag geopend, behalve op woensdag. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om ze te stellen en bel naar 03 226 83 86.

Heeft u nog vragen of advies nodig?

LOGO_TEGELOUTLET_VERTICAAL_V1_2x