N

Plaatsen door vakmensen

N

250.000M² aan kwaliteitstegels

N

Gratis stockeren

Terrastegels Oost-Vlaanderen


Op zoek naar mooie terrastegels voor rondom je huis in Oost-Vlaanderen? Zoek dan niet verder maar breng een bezoek aan de ruime showroom van Tegeloutlet in Gent. In het gevarieerde aanbod vind je altijd wat je zoekt en profiteer je van een uitstekende service. Zo zijn alle tegels ruim voorradig of snel leverbaar. Vaak kun je de tegels al snel mee naar huis nemen. Kom langs in onze showroom in Gent, Oost-Vlaanderen, en vind de perfecte terrastegels voor jouw interieur.

Op zoek naar passende terrastegels? Kom dan naar de showroom in Oost-Vlaanderen

De keramische terrastegels die je vindt in onze showroom in Oost-Vlaanderen, zijn innovatieve tegels die wel tegen een stootje kunnen. Dit maakt ze geschikt voor elk weertype. Wanneer het vriest, barsten ze niet en daarnaast zijn ze ook kras-, vlek- en kleurbestending! Ook op veiligheid scoort deze terrastegel erg hoog door het anti-slipeffect. Voor de handige doe-het-zelvers is het goed om te weten dat deze terrastegels eenvoudig zelf te installeren zijn!

Samen gaan we voor een uitmuntend resultaat

Je ontvangt van ons deskundige begeleiding in je zoektocht naar passende tegels. Wij horen graag wat jouw wensen zijn. Kom daarom langs in onze tegeloutlet in Gent, Oost-Vlaanderen en bekijk het gevarieerde aanbod aan kwaliteitstegels in onze showroom. Wil je meer informatie voordat je langskomt in Gent? Neem dan telefonisch contact op door te bellen naar 09 280 05 45.

Heeft u nog vragen of advies nodig?

LOGO_TEGELOUTLET_VERTICAAL_V1_2x