Terrastegels


Lakeside taupe

Wil je graag sterke terrastegels kopen? Bij onze tuintegel outlet vind je terrastegels die alle weersomstandigheden overleven, mooi ogen én makkelijk zijn qua onderhoud. Naast tegels van beton en natuursteen, hebben wij ook een groot assortiment aan keramische terrastegels die je bij ons kunt kopen.

Terrastegels kopen doe je bij dé tuintegel outlet van België

Onze professionals staan altijd voor je klaar om de perfecte terrastegel voor jouw tuin te vinden. In ons assortiment hebben we prachtige keramische terrastegels. Deze terrastegels zijn zowel binnen als buiten te gebruiken, wat een harmonieuze uitstraling creëert. Enkele voordelen van deze innovatieve keramische terrastegel zijn:

  • Kras-, vlek-, vorst en hittebestendig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Antisliplaag en aangenaam stapcomfort
  • Lange levensduur
  • Isolerend en geluiddempend
  • Natuurlijke uitstraling en ecologische keuze

Alle terrastegels die je bij ons kunt kopen in de tuintegel outlet, zijn ook makkelijk te installeren. Alle benodigdheden hiervoor zijn bij ons ook verkrijgbaar en onze specialisten geven je graag wat extra tips. Wist je trouwens dat wij ook speciale keramische terrastegels verkopen met een dikte van maar 2 cm? Deze lichte tegels geven een prachtige uitstraling aan jouw tuin.

 

bekijk voorbeelden bij onze sfeerfoto’s: terrastegels

Kom langs in één van de showrooms

Wil je graag wat meer weten over de terrastegels die je bij ons kunt kopen? Kom dan langs in één van onze tuintegel outlets om jouw vragen te stellen en te kijken welke tegels we allemaal in stock hebben liggen. We beantwoorden je vragen ook gerust via 03 226 83 86. Waarschijnlijk is het mogelijk om sneller dan verwacht te starten met jouw tuinproject! Dan kun je er optimaal van genieten als het mooie weer start.

TRUESTONE-TAUPE-120×120-1030×669