Lakeside taupe

Toebehoren


Bij de Tegeloutlet vind je tegellijm, voegsel voor je tegels en nog veel meer benodigdheden om zelf je tegels te plaatsen. Zelf tegelen is namelijk helemaal niet moeilijk! De professionals van de Tegeloutlet geven je graag tips en handige weetjes om het goed onder de knie te krijgen. Daarnaast verkopen wij alle toebehoren zodat je zelf aan de slag kunt gaan.

Van tegellijm tot voegsel voor je tegels – wij hebben het allemaal

Natuurlijk is het mogelijk om een tegelzetter of tegeldrager in te huren. Maar plaats je je tegels liever zelf? Dat kan met alle producten die wij in ons assortiment hebben, zoals tegellijm en voegsel voor de tegels! Als officiële verdeler van MAPEI beschikken we over hoogstaande producten, alsook toebehoren van de topmerken BERDY, CARRO DRAIN, Schlüter Systems en Seal-Guard. Met de juiste benodigdheden en ons deskundig advies zorgen we samen voor een prachtig resultaat. Bovendien geven we je graag de beste tips op vlak van onderhoud en reiniging, zodat je zorgeloos kunt genieten van je kwaliteitstegels. We hebben verschillende categorieën toebehoren:

  • Voorbereiding: een goede voorbereiding is namelijk het halve werk. Van hechtverbetering tot waterdichting, van douchegoot tot ontkoppelingsmat – wij zorgen ervoor dat je perfect bent voorbereid.
  • Plaatsing: tegellijm, lijmkammen, voegsel voor de tegels, epoxy, tegelsnijders, profielen, tegelkruisjes en nog veel meer – alle benodigdheden voor een vlekkeloze plaatsing van je tegels vind je bij Tegeloutlet.
  • Afwerking: afwerken tot in de puntjes doe je best met kwalitatieve producten met een hoge prestatie. Een mooi resultaat bereik je met de juiste siliconen, antislipvloeistof en impregneermiddel.
  • Reiniging en onderhoud: je kwaliteitstegels reinigen en onderhouden met de beste producten zorgt voor jarenlang plezier!

Laat je informeren door professionals

Start je binnenkort aan jouw project in huis? Kom dan langs bij de Tegeloutlet om al je toebehoren, zoals tegellijm en voegsel voor de tegels te halen. Onze professionals helpen je graag verder en geven je in de showroom handige tips om het zetten van de tegels zo makkelijk mogelijk te laten verlopen. Heb je andere vragen? Neem dan telefonisch contact op met 03 226 83 86.