N

Plaatsen door vakmensen

N

250.000M² aan kwaliteitstegels

N

Gratis stockeren

Tegels voor in het toilet


Denk je erover om je toilet te renoveren en ben je nog op zoek naar tegels? Laat ons je dan verder helpen! Bij de Tegeloutlet hebben we een groot en divers aanbod van tegels om je toilet af te werken. Met een ruime keuze aan afmetingen, kleuren en materialen is er voor ieder wat wils.

 

Met nieuwe tegels ziet je toilet er helemaal anders uit

Niets is zo fijn als het toilet een opknapbeurt geven met wat nieuwe wand– en vloertegels. Wist je trouwens dat we gemiddeld 1 tot 3 jaar van ons leven op het toilet doorbrengen? Genoeg reden dus om deze ruimte optimaal aan te kleden! Bij ons zijn ook alle materialen om de tegels in het toilet te plaatsen verkrijgbaar. Zo wordt het voor iedere doe-het-zelver mogelijk om prachtige tegels te zetten. 

Start je niet meteen aan jouw project? Stockeer je tegels bij ons!

Ga je niet direct starten aan je project, maar heb je wel de perfecte tegels gevonden voor jouw toilet? Bij de vestigingen van de Tegeloutlet is het mogelijk om jouw tegels te stockeren. Zo staan ze thuis niet in de weg en zijn ze meteen beschikbaar voor je wanneer je start met de verbouwing. Kunnen wij je verder ergens mee helpen? Kom langs in één van de vestigingen of bel naar 03 226 83 86. Dan staan we voor je klaar.

Heeft u nog vragen of advies nodig?

LOGO_TEGELOUTLET_VERTICAAL_V1_2x