N

Plaatsen door vakmensen

N

250.000M² aan kwaliteitstegels

N

Gratis stockeren

Tuintegels Antwerpen


Tuintegels rondom jouw woning in regio Antwerpen zijn niet alleen functioneel, ze bepalen ook voor een groot deel de uitstraling van jouw woning. Daarom wil je natuurlijk wel mooie tuintegels uitzoeken. Het is belangrijk om helder te hebben wat jij mooi vindt en wat er bij jouw tuin past, want jouw wensen staan natuurlijk centraal. Dat ervaar je zeker bij Tegeloutlet. Wij gaan samen met jou voor het beste resultaat: prachtige tuintegels voor jouw woning in Antwerpen.

Kies de mooiste tuintegels voor jouw tuin in Antwerpen

Welke tuintegels vind je het mooist? Er zijn tuintegels in allerlei soorten en maten en daardoor kan het voor jou lastig zijn om te bepalen welke tegel het beste bij jouw woning en tuin past. Daarom begeleiden wij je graag tijdens deze zoektocht. Door onze jarenlange ervaring mag je de beste service en deskundig advies verwachten. Samen zoeken we de perfecte tuintegels voor jouw woning uit.

Volgens de laatste trends

Je vindt in onze showroom het hele jaar door tegels volgens de laatste trends tegen de scherpste prijzen! Benieuwd naar ons uitgebreide assortiment, met bijvoorbeeld de KERDI-mat? Kom dan eens langs in onze showroom in Antwerpen. Wij zijn elke dag van de week geopend behalve op woensdag. Zelfs op zondag staan wij voor je klaar. Wil je eerst meer informatie voordat je naar onze winkel toekomt? Bel dan gerust naar 03 226 83 86.

Heeft u nog vragen of advies nodig?

LOGO_TEGELOUTLET_VERTICAAL_V1_2x