N

Plaatsen door vakmensen

N

250.000M² aan kwaliteitstegels

N

Gratis stockeren

Vintage tegels


Vintage tegels zijn tegenwoordig weer erg populair. Deze opvallende tegels zijn weer helemaal terug van weggeweest. Door voor vintage tegels te kiezen, kies je voor nieuwe tegels van uitstekende kwaliteit die toch een vintage uitstraling hebben. Zo heb je het beste van twee werelden. Met deze opvallende tegels geef je een uniek accent aan je woning. Lijkt je dit wel wat? Breng dan eens een bezoek aan de ruime showrooms van Tegeloutlet.

Creëer een unieke sfeer met vintage tegels

Vintage tegels bieden jou een aantal voordelen. Zo worden deze tegels digitaal geprint en krijgen ze door het tastbare reliëf een bijzonder uiterlijk. Ook goed om te weten is dat deze tegels goed te onderhouden en vlek- en krasbestendig zijn. Deze tegels kan je binnen en buiten plaatsen, want ze kunnen goed tegen vorst. Met deze prachtige tegels creëer je zowel in je interieur als buitenhuis een bijzondere sfeer.

Persoonlijke service

In onze ruime showroom vind je steeds de nieuwste tegels volgens de laatste trends. Je koopt bij ons het gehele jaar door tegels voor de scherpste prijs! Daarnaast profiteer je van persoonlijke service. Zo helpen wij je graag met deskundig advies bij je zoektocht naar passende tegels. Benieuwd naar ons aanbod aan metro, vintage en retro tegels? Bezoek dan een van onze tegeloutlets. Je vindt ons in Antwerpen, Gent, Mechelen, Aartselaar, Kontich, Asse en Oost-Vlaanderen. Heb je nog vragen? Stel deze dan gerust telefonisch en bel naar 03 226 83 86.

Heeft u nog vragen of advies nodig?

LOGO_TEGELOUTLET_VERTICAAL_V1_2x