N

Plaatsen door vakmensen

N

250.000M² aan kwaliteitstegels

N

Gratis stockeren

Vloertegels Oost-Vlaanderen


Op zoek naar vloertegels in Oost-Vlaanderen? Je vindt een waaier aan mogelijkheden bij Tegeloutlet, de specialist die je onder andere in Gent vindt. Tegenwoordig zijn vloertegels niet alleen meer functioneel, ook de uitstraling van de tegels speelt een grote rol. Dit maakt ze ook niet langer alleen toepasbaar voor een vloer of wand, of voor een keuken of badkamer. Zelfs voor buiten zijn deze tegels geschikt. De functionaliteit bepaal jij! In onze Tegeloutlet in Gent, Oost-Vlaanderen, vind je zeker de vloertegels die je zoekt.

Gevarieerd assortiment aan vloertegels bij de specialist in Oost-Vlaanderen

Naar wat voor soort vloertegels ben je op zoek? Naar tegels met donkere kleuren of gaat jouw voorkeur uit naar een lichte kleur? Je vindt het allemaal in ons gevarieerde assortiment. Wij begrijpen dat het moeilijk kan zijn om te bepalen welke tegels het best in jouw woning passen. Daarom begeleiden wij je graag bij de zoektocht naar de perfecte tegel. Met deskundig advies en goede service gaan we samen voor een uitmuntend resultaat.

Profiteer van de ruime voorraad

Wij hebben een ruime voorraad aan kwaliteitstegels. Hierdoor is het voor jou mogelijk om de vloertegels de je koopt in onze outlet in Oost-Vlaanderen, direct mee naar huis te nemen. Laat je liever de tegels bij jou thuis leveren of wil je ze op een later moment ophalen? Het is helemaal aan jou. Bezoek onze showroom in Gent en bekijk ons gevarieerde aanbod. Als je eerst graag meer informatie wilt, bel dan gerust naar 09 280 05 45.

Heeft u nog vragen of advies nodig?

LOGO_TEGELOUTLET_VERTICAAL_V1_2x