familie-tegeloutlet-1500×1063

keramische vloertegels


Als je op zoek bent naar vloertegels met óf zonder een houtlook die je bij een betrouwbare tegelhandel kunt kopen, dan ben je bij de Tegeloutlet aan het juiste adres. Bij ons vind je in het ruime assortiment altijd iets wat bij jou en je inrichting past, voor de scherpste prijzen. Een houtlook geeft je huis een warme en natuurlijk uitstraling ten opzichte van vloertegels gemaakt van bijvoorbeeld natuursteen. Vooral bij woningen met een landelijke uitstraling is dit de manier bij uitstek om de sfeer van het huis terug te laten komen in de inrichting.

 

 bekijk voorbeelden bij onze sfeerfoto’s: vloertegels

Een waaier aan mogelijkheden wanneer je vloertegels komt kopen

Specifieke tegels zijn niet langer alleen maar toepasbaar voor een vloer of wand, voor binnen of buiten, voor een keuken of een badkamer. Met een grote waaier aan mogelijkheden wordt de functionaliteit van de tegel tegenwoordig bepaald door je eigen wens en voorkeur. Wil je bijvoorbeeld graag een prachtige mozaïek in je muur verwerken, om de kleuren van de vloertegels met een houtlook die je gaat kopen meer te benadrukken? Dat kan!

Onze professionals vertellen je alles over de mooiste vloertegels

Ga je binnenkort je woning renoveren? Of wordt er een volledig nieuw huis gebouwd? Wat voor project er ook op de planning staat, de professionals van de Tegeloutlet adviseren je graag met een glimlach. In onze ruime showrooms vind je de mooiste vloertegels met én zonder houtlook om te kopen. Heb je nog vragen? Stel ze ons via 03 226 83 86. We helpen je met plezier verder!