N

Plaatsen door vakmensen

N

250.000M² aan kwaliteitstegels

N

Gratis stockeren

Tegels die geschikt zijn voor vloerverwarming


Wil je graag een vloerverwarming plaatsen in huis en ben je op zoek naar tegels waarmee dit mogelijk is? Dan heb je in de Tegeloutlet het juiste bedrijf gevonden. We hebben een ruim assortiment met de meest prachtige tegels die je kunt combineren met een vloerverwarming. Wist je trouwens dat een vloerverwarming ook goed is voor je portemonnee én het milieu? Je verbruikt gemiddeld zo’n 20% minder energie dan met een reguliere radiator. Bovendien is er een gelijkmatige verdeling van de warmte, zodat het overal een aangename temperatuur is.

De warmte van vloerverwarming met de esthetiek van mooie tegels

Wanneer je een vloerverwarming wilt installeren in je huis, mag de uitstraling van de ruimte natuurlijk niet achteruit gaan – daarom kies je voor de mooiste tegels bij de Tegeloutlet. Ben je fan van een houtlook, maar wil je liever een meer onderhoudsvriendelijke vloer? Bekijk dan eens welke soorten keramisch parket wij in stock hebben liggen.

Wij geven je graag bruikbare tips

In onze vestigingen vind je niet alleen de mooiste tegels om te combineren met een vloerverwarming. In de showrooms lopen ook onze professionals rond die je graag van dienst zijn met handige tips over het leggen van tegels. Kom een keer langs of bel voor al je vragen naar 033 226 83 86.  
 

Heeft u nog vragen of advies nodig?

LOGO_TEGELOUTLET_VERTICAAL_V1_2x