N

Plaatsen door vakmensen

N

250.000M² aan kwaliteitstegels

N

Gratis stockeren

Wandtegels Antwerpen


Een waaier aan mogelijkheden, dat vind je wanneer je op zoek bent naar wandtegels bij Tegeloutlet in Antwerpen. In onze grote outlet vind je trendy kwaliteitstegels, die in ieder een interieur een echte aanvulling zijn. Zo bieden wij tegels aan die niet alleen maar geschikt zijn voor de badkamer of de keuken, je bepaalt helemaal zelf waar je deze tegels wilt plaatsen! Kom langs in Antwerpen en vind in ons gevarieerde aanbod de perfecte wandtegels.

Met uitstekende service vind je de perfecte wandtegels in de outlet in Antwerpen

Het grote aanbod aan wandtegels levert jou natuurlijk een aantal voordelen op. Zo vind je zeker de tegels waar je naar op zoek bent. Maar het kan door het grote aanbod lastig zijn om te bepalen wat de beste tegels voor jou zijn. Daarom staan wij altijd voor je klaar met de beste service. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om jou te begeleiden in je zoektocht naar prachtige tegels. Samen gaan we voor het ultieme resultaat.

Wil je de tegels direct meenemen?

Een groot aantal kwaliteitstegels hebben wij op voorraad. Hierdoor kun je de tegels vaak al direct meenemen. Maar ook is het mogelijk om de tegels te laten leveren door onze specialisten of om de tegels op een later moment op te halen. Kom langs in onze showroom in Antwerpen en bekijk het gevarieerde assortiment aan wandtegels, cementtegels, terrastegels en meer. We zijn elke dag open behalve op woensdag. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op 03 226 83 86.

Heeft u nog vragen of advies nodig?

LOGO_TEGELOUTLET_VERTICAAL_V1_2x