N

Plaatsen door vakmensen

N

250.000M² aan kwaliteitstegels

N

Gratis stockeren

Warme sfeer met tegels


Wil je graag een warme sfeer creëren in één van je kamers door de juiste tegels te plaatsen? Daar helpen de specialisten van de Tegeloutlet je graag bij! De uitstraling van je kamer bepaalt volledig de sfeer, ongeacht of dit nu de bad- of woonkamer is. Overal wil je graag het gevoel van thuis terug laten komen. Wil je graag tegels in warme kleuren, kijk dan vooral naar tegels in oranje-, geel-, bruin- of roodtinten.

Met een warme kleur tegels creëer je gezelligheid in huis

Een warme uitstraling is niet alleen afhankelijk van de kleur die je vloer of wand heeft. Deze kan ook bepaald worden door het materiaal van de tegels. Zo hebben we een prachtig keramisch parket met een warme houtlook, maar met het gebruiksgemak van keramische tegels. Ook als je voorkeur gaat naar een industriële look, in plaats van warme kleuren, vind je de juiste tegels en materialen bij ons. Bekijk bijvoorbeeld de stedelijke bakstenen met een industrieel karakter eens in één van onze showrooms.

Nog niet toe aan je project? Stockeer je tegels bij ons!

Heb jij de perfecte tegels voor jouw project gevonden, maar duurt het nog even alvorens je start? Tegenwoordig is het bij de Tegeloutlet mogelijk om je tegels te stockeren. Kom langs in de vestigingen of bel naar 03 226 83 86 voor meer informatie.   
 

Heeft u nog vragen of advies nodig?

LOGO_TEGELOUTLET_VERTICAAL_V1_2x