N

Plaatsen door vakmensen

N

250.000M² aan kwaliteitstegels

N

Gratis stockeren

Welkom tot de Familie!


Beste bezoeker,

Onze hedendaagse wereld is nogal koud en star. Onze hedendaagse maatschappij zorgt er voor dat er maar vaak naar één ding gekeken word. Het vergaren van winst. Voor we het woord hypocriet naar het hoofd geslingerd krijgen: Ja…het is nodig.
Anders heb je geen bedrijf om over te vertellen. 
 Elementaire logica, nietwaar?
Tegel outlet is echter meer. 
 Veel meer.

Uit een ver en donker verleden, waar we alleen maar kleine loten van tegels verkochten in één of andere pand, zijn we gegroeid naar een bedrijf met 6 vestigingen in Vlaanderen.
Onze showrooms zijn niet de grootste, we hebben (nog) geen balzalen om u omver mee te blazen.  Neen…Eerlijk is eerlijk.
 

Waar we echter wel in schitteren is onze connectie met de klant. We wensen partner te zijn in al hun verbouwingen. We willen in hun gedachten ronddwalen en ze laten terugdenken aan die bekwame en sympathieke verkoper. Die extra moeite. Dat extra beetje korting om nog net in hun budget te kunnen blijven. Dat warme gevoel…snap je?  

We hebben niets liever dan families die komen snuisteren in onze winkels. Kinderen waar we kleurpotloden en ballonnen aan kunnen geven. Grootouders die ons raad komen vragen over die verbouwing van hun oude keuken. Onze klanten zijn mensen, geen geldbuidels die zo snel mogelijk leeggeschud moeten worden voor ze de deur terug uitgaan. 

We zorgen voor een fijne prijs voor kwaliteitstegels, tientallen jaren ervaring, exclusieve zaken die je ergens anders niet vind en bovenal …een echte glimlach.  

 

Tegel outlet staat gelijk met de familie Hansen, maar we vergroten die familiale band heel graag naar al onze klanten en partners.  

 

Welkom tot onze grote familie….koffietje?  

 

In elk project passend advies

Kleine en grote projecten, nieuw en renovatie, wij staan iedereen graag bij met passend en deskundig advies. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om je goed bij te staan en perfecte service te bieden. In onze tegel showroom in Antwerpen, Gent, Mechelen, Aartselaar, Kontich en Asse vind je een ruime voorraad aan kwaliteitstegels. En dat tegen de beste prijs! Wil je graag eerst meer informatie ontvangen voordat je een bezoek brengt aan onze tegel showroom? Bel dan gerust naar 03 226 83 86.

Heeft u nog vragen of advies nodig?

LOGO_TEGELOUTLET_VERTICAAL_V1_2x