N

Plaatsen door vakmensen

N

250.000M² aan kwaliteitstegels

N

Gratis stockeren

Zelliges kopen


Wil je echte zelliges kopen om een unieke authentieke sfeer te creëren in je woning? Kom dan een langs in een van de showrooms van Tegeloutlet. In ons trendy tegelcollectie horen de échte zelliges thuis. Deze tegels zijn op ambachtelijke wijze met natuurlijke klei gemaakt. Dit maakt deze tegels een echte meerwaarde in je woning. Kom langs in een van onze showrooms waar je prachtige authentieke zelliges kunt kopen.

Kies ervoor om zelliges te kopen en creëer een unieke sfeer

De echte zelliges zijn zeer populair door de prachtige kleuren en versieringen. Deze tegels zijn niet alleen erg populair in Marokko, maar ook in Europese landen neemt de populariteit van deze tegels toe! Dat is ook logisch, want deze prachtige tegels zijn een aanvulling voor ieder interieur. Wil je ook de authentieke sfeer in huis halen? Kom dan langs in een van onze showrooms om zelliges te kopen.

Meerdere showrooms in België

Voor kleine tot grote projecten, van nieuwbouw tot renovatie, je ontvangt altijd deskundig en persoonlijk advies. Wij doen er alles aan om je een uitmuntend resultaat te bieden. Benieuwd naar onze zelliges die je in onze showrooms nabij Lochristi kunt kopen? Kom dan eens langs in Antwerpen, Gent, Mechelen, Kontich, Asse of Aartselaar. Op zondagen zijn alle onze vestigingen geopend! Als je vragen hebt, aarzel dan niet om deze te stellen en bel naar 03 226 83 86.
 

Heeft u nog vragen of advies nodig?

LOGO_TEGELOUTLET_VERTICAAL_V1_2x