N

Plaatsen door vakmensen

N

250.000M² aan kwaliteitstegels

N

Gratis stockeren

Zellige tegels


Als je echte zellige tegels wilt kopen, kom dan langs in een van onze showrooms. Deze authentieke tegels mogen uiteraard niet ontbreken in ons grote assortiment tegels. Zellige tegels zijn Marokkaanse tegels die worden gemaakt op ambachtelijke met natuurlijke klei. Hierdoor ben je altijd zeker van de hoogste kwaliteit! Wil je ook een authentieke sfeer creëren in jouw woning en zellige tegels kopen? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms.

Haal een authentieke sfeer in huis met zellige tegels

De echte zellige tegels zijn niet alleen enorm populair in het thuisland Marokko, maar ook in de Europese landen zien we deze tegels steeds vaker terug. En dat vinden wij ook helemaal niet vreemd, want met deze tegels haal je een speciale en authentieke sfeer in huis. In ieder interieur zijn deze tegels een echte aanwinst. Stel bijvoorbeeld maar eens voor wat voor uitstraling deze tegels creëren in jouw badkamer, keuken of toilet!

Jouw wensen worden gehoord

Wanneer je besluit om zellige tegels te kopen, staan jouw wensen centraal. Om jou de beste service te kunnen bieden, horen wij graag wat jouw wensen zijn. Voor welke ruimte ben je op zoek en naar welke stijl gaat jouw voorkeur uit? Wij gaan voor jou aan de slag om het beste resultaat te kunnen bieden: prachtige zellige tegels in jouw interieur.

Kom ons aanbod bekijken

Kom eens ons gevarieerde assortiment bekijken in een van onze tegeloutlets in België nabij Wetteren als je zellige tegels wilt kopen met een bijbehorende tegeldrager. Je vindt ons in Antwerpen, Kontich, Mechelen, Gent, Asse en Aartselaar. Zelfs op zondagen zijn wij geopend! Heb je nog vragen voordat je onze showroom bezoekt? Stel deze dan gerust telefonisch: 03 226 83 86.

Heeft u nog vragen of advies nodig?

LOGO_TEGELOUTLET_VERTICAAL_V1_2x